teisipäev, 20. detsember 2016

Peatükk 32: Ahjukana ja juurviljad

Ahjukana ja juurviljad oli nii maitsvad. Ma sõin seda asja kodus ja ahjukana oli varem lind. Meie küpsetasime ahjukana 200 kraadi juures ja me küpsetasime teda 1 tund ja 20 minutit või 80 minutit. Ahjukana peal olid maitseained. Need maitseained olid sool, pipar, paprika, muskaatpähkel ja tšilli.
See ahjukana oli brolier. Broiler on noor lihakana. Ja broiler elab 10 nädalat või 70 päeva.
Broiler oli vist sündinud 4. oktoobril 2016 ja vist suri eelmisel nädalal. Broileri elu on kurb, sest ta elab lühikeselt.
Osad juurviljad olid toored enne ja pärast küpsetasime nad ära. Seal olid porgand, suvikõrvits, sibul, tomat, paprika ja oad. Riis oli juurviljade ja kana kõrval.
See toit oli kasulik ja see toit teeb mind terveks ja tugevaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar