kolmapäev, 17. jaanuar 2018

Peatükk 69: Tõnisepäeva söögid

Täna on tõnisepäev. Tõnisepäev on talve keskpaik.  Tõnisepäeva söögid olid nii maitsvad.
Ma sõin neid toite oma kodus ja minu ema tegi need.

Esimesena ma räägin täidedut paprikast.
Täidetud paprika sees oli riis, juust, sibul, küüslauk, hakkliha ja porgand.
Väljas oli paprika. Esimesena paprikalt lõigati tükk maha.
Teisena võeti seemned välja paprikast.
Kolmandana pandi riis, juust, sibul, küüslauk, hakkliha, porgand ja till paprika sisse.
Neljandana küpsetati paprikat, et see oleks pehme ja juust oleks sulanud.
Viiendana ma nautisin ja sõin täidetud paprikat. Ma jõin veel troopilistest viljadest mahlajooki.

Nüüd ma räägin kohupiimakoogist.
Kohupiimakooki sõin paar tundi pärast seda, kui ma sõin täidetud paprikat.
Me kasutasime võid, muna, kohupiima, apelsiini ja sidrunit.
Me küpsetasime kooki ahjus pool tundi või 30 minutit või 1800 sekundit, 200 kraadiga.
See oli päris pehme ja mahlane ja maitsev.

Head tõnisepäeva armsad blogilugejad!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar