reede, 17. jaanuar 2020

Peatükk 100: Kodus tehtud magustoit. Blogi juubel!

Tervist kallid inimesed, Spetsialist siin!

Ma soovin sulle head 2020 aastat ja see on ka mu 100. peatüki juubel ja mul tekkis idee kirjutada, miks ma alustasin seda blogi ammu aega tagasi.

Aga kõigepealt, ma räägin enda söögist.

See on mu ema tehtud magustoit ja see on väga lihtne retsept.

Koostisosad on: üks kohupiimakreemipakk, üks suur vahukoorepakk, Kalevi šokolaadiküpsisepakk ja purgis kirsse.

Kõigepealt tee šokolaadiküpsised puruks, siis pane kohupiimakreemi ja vahukoore segu peale ja võibolla jälle šokolaadiküpsisepuru ja siis kirsid ja voilá, bon appetit! See toit oli mu jaoks üks KÕIGE parimaid magustoite, mida ma olen söönud. Tekstuur oli pehme ja kreemine, temperatuur oli jahe ja see maitses 98.75 kuni 100%. Ma sõin kaks portsu.

Ja nüüd on mu blogi ajaloost.

Mu blogi enamikult algas ühest Simpsonite toidukriitiku episoodist. Selle episoodi nimi oli "Guess Who's Coming to Criticize Dinner?". Jah see tundub natuke imelik nimi, aga see saade on Ameerika komöödiasaade. On ka veel üks Simpsonite toidukriirikuepisood, mille nime ma ei tea, aga on hooaeg 23 ja episood 5 ehk S23E05. Mu esimene blogipostitus oli juulis, aastal 2016 ja ma olin kuskil Kloogaranna juures. Siis mul tekkis idee, et teha blogipostitust ja nüüd olen jõudnud sajanda peatükini.

Ma loodan, et sulle meeldis see blogipostitus ja blogi ajalugu ja ma loodan sulle jätkuvat 2020 aastat ja see on ka rotiaasta, mis on sama aasta millal ma sündisin.

Nägemiseni!

3 kommentaari:

  1. Blogi fänn õnnitleb nii auväärse järjekorranumbriga postituse puhul! Ootan juba ka kahesajanadama sissekande pidu!!!

    VastaKustuta
  2. Palju õnne! :)
    Loodetavasti leiad piisavalt inspiratsiooni järgmise saja postituse jaoks ja kirjutad vahel ka natuke kosmosejuttu toidualaste tähelepanekute vahele või algusesse või lõppu.
    PS. Mulle väga meeldivad virmalised, aga pole neid ammu näinud. Kui sul õnnestub näha, anna teada! :)

    VastaKustuta
  3. Palju õnne! Soovin Sulle veel palju huvitavaid kogemusi ja toiduelamusi, mida meiega jagada!

    VastaKustuta