laupäev, 16. november 2019

Peatükk 98: Amrita pasta ja maakodu ahjupart

Tervist jälle!
Amrita pasta

Ma olen sel nädalavahetusel enda maakodus. Meie maakodul ka vahetati aknad.

Täna ma käisin ühes restoranis Amrita Pizzas, Viljandis. Seal ma sõin pastat kreveti, päiksekuivatatud tomati, basiiliku ja riivjuustuga. Mulle enamikult meeldis pasta koos riivjuustuga. Ma veidi mõtlesin, et krevetid maitsevad nagu Chi restoranis, aga need veidi maitsesid mulle nagu kala, mis ei tee seda kohutavaks. Need polnud parimad, aga oli ikkagi okei. Päiksekuivstatud tomatid on mulle veidi hapukad. Tekstuur oli pehme, temperatuur oli soe ja maitse pastal ja riivjuustul oli 92.5% kuni 100%, aga krevetil ja päiksekuivatatud oli umbes 77.5% kuni 91.25%.

Amrita kook
Ma sõin ka minu ema ja isaga kaks koogiviilu. Üks oli vaarika karamellikook ja teine oli mustika kook. Vaarika karamellikook oli vaarika kihil tavalise vaarika maitsega, aga karamelli kiht oli veidi sidrunimaitsega, aga see oli ka okei, sest ma arvan, et paljudele inimestele meeldib vaarika ja sidruni maitsega kook. Mustika koogi maitset ma väga ei mäleta, aga mu isa ütles, et see maitses veidi leivaselt. Vaarika karamellikook maitses mulle umbes 87.5% kuni 97.5%. Ma ei ütle, et see restoran on kehv. Ma võibolla kogemata valisin endale kehvad toidud.

Umbes 8 tundi hiljem täna õhtul ma sõin ühte ahjuparti maakodus. Ahjupart oli koos praetud kartuli, tomati, hapukurgiga ja pardi sees oli hapukapsas ja mustad ploomid. Mu ema pani selle puupliidiahju ja võttis selle välja. See söök oli põrgu hea. Mulle väga meeldisid kartulite krõbedad kohad. Ahjukartulid olid rosmariini ja oliivõliga. Mulle ka väga meeldisid ahjupart ja selle kaste ka. Ma tahan öelda, et ma väga Väga VÄGA armastan kastet. Selle toidu tekstuur oli kartulitel krõbe väljast ja seest pehme, ahjupardil oli liha pehme ja kondid olid kõvad, temperatuur oli soe ja maitse kokku oli 96.5% kuni 100%.
Ahjupart

Mulle oli toit väga mõnus täna.

2 kommentaari:

  1. Oi-oi! Mul hakkas suu vett jooksma... No mida muud öeldagi puupliidiahju pandud ja välja võetud pardi kohta: see söök oli põrgu hea! Ma loodan, et ühel kenal päeval õnnestub minul ka teie maakodu ajus küpsenud udupeent rooga testima tulla.

    VastaKustuta
  2. Mul hakkas samuti suu vett jooksma. �� Kirjeldus oli nii isuäratav.

    VastaKustuta